Täsmällinen ja tarkka konepaja

Osahankintakonepajalta kysytään aina ensimmäiseksi toimitusvarmuutta. Siinä me olemme hyviä. Myös asiakkaidemme mielestä. Lupaamme vain sen mitä voimme pitää - mikä ei välttämättä ole yhtään vähemmän kuin kenelläkään muullakaan. Me vain sitten tosiaan pidämme lupauksemme.

Myös työn tekninen laatu ja työstöjälki on niin hyvä kuin alan ammattilaisilta hyvillä koneilla syntyy. Toleranssit ovat sitä mitä sovitaan. Meiltä lähtee varaosia ympäri maailmaa - on itsestään selvä, että perillä ne sopivat paikalleen täsmälleen.

Palvelu on monipuolinen juttu

Huolehdimme osatoimituksista tarvittaessa hyllyynkantoperiaatteella ja pidämme tarvittaessa omaa puskuria, josta tavara saadaan Pirkanmaalle perille jopa tunnissa. Tämän voimme luvata omien kuljetustemme ansiosta. Teemme myös valmiita osakokonaisuuksia ja kokoonpanoja.

Lupaamme hyvän laadun ohella myös kilpailukykyisen hinnan, mutta olemme reilun pelin kannalla - alle omien kustannusten tekemisestä eivät hyödy edes asiakkaat.

Tietotekniikkamme on ajan tasalla - niin piirrustukset kuin asiakirjatkin liikkuvat sähköisesti - ja valmistus on organisoitu niin, että työ sujuu kaikissa tilanteissa.