Ompelimosta näköiset ja istuvat työvaatteet

Työn tekijä tietää viimeistään ajan myötä, minkälainen työvaate toimii ja mitä yksityiskohtia siihen tarvitaan. Monipuolinen vaatemallistomme on vuosien kokemuksen myötä hioutunut vastaamaan eri ammattialojen tarpeita.

Joustavana valmistajana säädämme tietenkin yksityiskohtia, kuten taskujen sijaintia ja kokoa myös toiveiden mukaan. Valmistamme tarvittaessa erikoismittoja - pienille ja suurille, joten Titryn työvaatteet ovat käytännössä liki mittatilauksesta tehtyjä.

Ja hyviä ne ovatkin. Asiakkaidemme mielestä.

Vastaamme joka saumasta. Käytämme vain hyviksi koettuja kangas- ja tarviketoimittajia ja ompelutyö on varmasti moitteetonta. Titryn vaatteet ommellaan Suomessa, Tampereella – tiedät varmasti missä ja kuka ne on tehnyt.

Asiakkaille, jotka luottavat Titryyn.

Asiakkaamme ovat työyhteisöjä, joille työvaatteiden laatu, istuvuus ja kestävyys ovat tärkeitä. Monet arvostavat myös joustavia muuntelumahdollisuuksia. Toimitamme työvaatteita muun muassa hoitohenkilöstölle, siivoukseen, keittiöille ja eri teollisuudenaloille.

Motivaatio kohdallaan.

Meillä on erittäin ammattitaitoista ja motivoitunutta väkeä, vaihtuvuus on hyvin pientä ja työyhteisö osaa puhaltaa yhteen hiileen. Työ sujuu tikintarkasti. Kunnia-asiaksi ompelijoillemme on muodostunut, että vain ensiluokkainen työ päästetään käsistä.