Jaana Häkli.

Uusi työnjohtaja Jaana Häkli viihtyy TITRYssä

TITRYn pakkaamossa joulun lähestyminen näkyy sesonkituotteina ja hetkittäisenä kiireenä. Työnjohtajalla ei ole liiemmälti aikaa seisahtua, mutta ainakin työhön perehdytys on sujunut vauhdikkaasti käytännön kautta.

Pakkaamoa on syyskuun alusta luotsannut uusi työnjohtaja Jaana Häkli. Jaanalla on takanaan yli 16 vuotta lääketeollisuudessa, jossa hän toimi asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Vuonna 2013 silloinen työnantaja kuitenkin ilmoitti edessä olevasta tuotannon alasajosta. Oli aika miettiä uutta suuntaa uralle.

Jaana lähti opiskelemaan. Hän suoritti johtamisen erikoisammattitutkinnon ja valmistui liiketalouden tradenomiksi kesällä 2017. Valmistumisen jälkeen vuorossa oli aktiivista työnhakua.

Samaan aikaan TITRYssä etsittiin pakkaamoon uutta työnjohtajaa. Jaana näki TITRYssä erilaisen työnantajan, jonka toiminta perustuu hänellekin tärkeisiin arvoihin: ”Täällä yhteiskuntavastuu on huomioitu. Pyritään mahdollistamaan myös osatyökykyisten pääsy työelämään. Se on tärkeää, ja se puhutteli minua.”

Jaanalta ei tarvitse kysyä, viihtyykö hän TITRYssä, sillä se näkyy päälle. Parin kuukauden jälkeen hän on ilmiselvästi kotiutunut hyvin, ja talon tavat ovat tulleet tutuiksi. ”TITRYssä on todella hyvä työyhteisö. Kaikki tekevät kaikkea, täällä todellakin puhalletaan yhteen hiileen”, Jaana kehuu.

TITRY on erityinen työnantaja, jonka palveluksessa on erilaisia ja erityisiä ihmisiä. Se näkyy myös työnjohtajan työssä: ”Esimiehenä on toki aina otettava jokainen työntekijä huomioon yksilönä, mutta täällä etenkin on huomioitava jokaisen kyvyt ja tarpeet. Se on keskeistä työntekijän hyvinvoinnin, työn sujumisen ja työturvallisuudenkin kannalta.”

Pakkaamon palveluja Jaana haluaa kehittää yhä monipuolisemmiksi. Nyt suurimpana haasteena ovat TITRYn yli 40 vuotta vanhat toimitilat ja niiden saaminen toimimaan logistisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Uudet tilat tarjoaisivat uusia mahdollisuuksia myös toimialan laajentamiseen: ”Pyrimme palvelemaan mahdollisimman monenlaisia asiakkaita ja ajattelemaan perinteisen pakkaamomallin yli. Voimme ja haluamme tehdä paljon muutakin.”

Jaana Häkli pakkaamossa.

Jaana Häklin ensimmäinen syksy TITRYssä on ollut vilkas, mutta mielenkiintoinen.

Tags: ,

Trackback from your site.