Tilaus- ja toimitusehdot

TILAAMINEN

Tuotteemme ovat tilattavissa verkkokaupasta tilauslomakkeen kautta. Merkitse kenttiin haluamasi tuote ja kappalemäärä. Täytä yhteystiedot huolellisesti. Lähetettyäsi tilauksen saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli tilaamasi tuote ei ole saatavilla, otamme sinuun yhteyttä.

Voit tilata tuotteita meiltä myös sähköpostitse, info@titry.com, tai puhelimitse, 045 2688 201.

Verkkokaupassamme ilmoitettuihin hintoihin sisältyy arvonlisävero.

MAKSAMINEN

Lähetämme laskun tilauksestasi tuotteen mukana. Maksuaika 14 pv netto.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Tuotteidemme yleisin toimitusaika on noin 7 työpäivää. Toimituskulut sisältävät käsittely-, pakkaus- ja postituskulut. Toimitamme tuotteet postitse. Voit myös noutaa tilauksesi suoraan meiltä. Noutotilauksista ei peritä toimituskuluja. Nouda tuotteesi TITRYn aukioloaikoina (ma–to 7.00–15.30, pe 7.00–14.15), Taninkatu 8, 33400 Tampere.

TOIMITUSVIRHE

Jos lähetyksestäsi puuttuu tilaamasi tuote, tuote on väärä tai viallinen, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä osoitteeseen info@titry.com tai puhelimitse numeroon 045 268 8201. Lähetämme sinulle puuttuvan tuotteen, mikäli mahdollista. Väärän tai viallisen tuotteen vaihdamme veloituksetta. TITRY ry ei ole vastuussa postissa vaurioituneesta tai kadonneesta lähetyksestä. TITRY ry ei vastaa toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä TITRY ry:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan johdosta.

PALAUTUS JA REKLAMAATIO

Tuotteessa olevasta virheestä on reklamoitava viikon kuluessa toimituksesta. Käyttämättömillä, myyntikuntoisilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen toimituspäivästä lukien. Palauta tuote suoraan meille (Taninkatu 8, Tampere) tai postita se osoitteeseen:

TITRY ry
ASIAKASPALAUTUS / Sopimusnro 628316
Taninkatu 8
33400 Tampere

TIETOSUOJA

Asiakkaiden tiedot tallennetaan TITRY ry:n ylläpitämään asiakasrekisteriin, jonka tietoja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa titry.com/rekisteriselosteet/asiakasrekisteri. TITRY ry ei luovuta osoitetietoja suoramarkkinointia varten kolmansille osapuolille. Voit kieltää tietojesi käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä TITRY ry:lle.