REKRYTOINTI
Katso alta avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikkamme

Etsimme sinua, ammattitaitoinen

OMPELIJA

vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen.

Ompelimomme valmistaa alihankintatyönä monenlaisia tekstiilituotteita, kuten vaatteita, kasseja, suojapaitoja, autopeitteitä. Lisäksi teemme korjausompelua pesuloille. Työssäsi tulet toimimaan ompelimon vaihtelevissa tehtävissä, joista tärkeimpinä ompelutyö ja saumaaminen. Meillä olet osa tiivistä porukkaa ja työtä tehdään yhteen hiileen puhaltaen ja tikintarkasti.

Toivomme sinulta:

 • Osaat käyttää suoraommel- sekä saumauskonetta (3-, 4- ja 5 -lankainen)
 • Sinulla on kokemusta ompelusta vähintään muutaman vuoden ajalta ja mielellään alan koulutus
 • Olet näppärä käsistäsi ja tartut työhön reippaalla otteella
 • Haluat tehdä hyvää jälkeä tehokkaasti ja tarkasti

Tarjoamme sinulle:

 • kokoaikaisen tai osa-aikaisen päivätyön arkisin
 • vaihtelevan työnkuvan upouusissa toimintaa varten suunnitelluissa toimitiloissa Lielahdessa
 • tiiviin työyhteisön tuen ja mukavat työkaverit

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse 19.12.2022 mennessä: eija.helin(at)titry.com

Muistathan mainita hakemuksessasi, mikäli sinulla on mahdollisuus palkkatukeen.

Etsimme ammattitaitoista koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Meillä tehdään monipuolista koneistusta alihankintatyönä suurille kansainvälisille yrityksille ja pienemmille kotimaisille toimijoille yli 50 vuoden kokemuksella. Hallistamme löytyy 10 sorvia ja 3 CNC-ohjattua työstökeskusta sekä lukuisia manuaalikoneita. Valmistamme esimerkiksi erilaisia liittimiä, erikoisruuveja, venttiilien lohkoja, akseleita ja holkkeja.

Työssäsi vastaat CNC-koneistuksesta sekä erilaisten kappaleiden valmistuksesta itsenäisesti. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, tarkka, luotettava, joustava ja valmis oppimaan uutta.

Odotamme sinulta:

 • tehtävään sopivaa koulutusta ja ammattitaitoa
 • monipuolista kokemusta vastaavista tehtävistä mieluiten vähintään 2 vuoden ajalta
 • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
 • WinCAM-osaaminen on selkeä etu

Tarjoamme sinulle:

 • vakituisen kokoaikaisen päivätyön arkisin
 • tiiviin työyhteisön tuen

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa nyt – haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse marko.leppanen(at)titry.com

Kiinnostaako sinua pakkaus- ja logistiikka-ala? Haluatko olla mukana edistämässä kestävää kehitystä? 

TITRY on mukana KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -yhteishankkeessa, jossa  tarjotaan kiertotalouteen liittyviä työkokeilupaikkoja ja työllistymispolkuja alle 30-vuotiaille nuorille. Työkokeilujakson aikana pääset kehittämään osaamistasi pakkaamon monipuolisissa tehtävissä. Työnkuvaasi voi sisältyä esimerkiksi pakkaustyötä, varastonhallintaa, ekokierroksia, suojavälinehuoltoa sekä viestintä- ja markkinointitehtäviä mm. some-markkinointi ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus. Työtehtäviä voidaan räätälöidä oman osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta, perehdytämme tehtäviin.

Aikataulu:

Aloitus mahdollisimman pian. Työaika on 4-6 h päivässä klo 9-15 välillä, tai erikseen sovituin työajoin. Työkokeilujakson kesto on 2-3 kk, mahdollisesti pidempäänkin.

Tarjoamme sinulle:

 • mukavan ja joustavan työyhteisön
 • perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
 • mahdollisuuden osallistua Kiertotalous työelämätaitona -koulutukseen
 • mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja osallistua tuotekehitykseen sekä tapahtumien ideointiin, markkinointiin, viestintään ja toteutukseen

Sinulta toivomme:

 • tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta
 • tiimityöskentelytaitoja
 • kiinnostusta kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen

Kuka voi hakea:

KIERTO-hankkeen työkokeilujaksot on suunnattu alle 30-vuotiaille tamperelaisille työttömille työnhakijoille. Työkokeilu räätälöidään yksilöllisesti. Kokemus pakkaamo- ja logistiikka-alan tehtävistä ei ole välttämätöntä, ja paikka sopii myös henkilölle, joka on palaamassa työelämään pidemmän tauon jälkeen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi projektikoordinaattori Lotta Aroselle lotta.aronen(a)titry.com ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää KIERTO-hankkeesta

Siviilipalvelus TITRYssä

Etsitkö palveluspaikkaa työpalvelujaksolle? TITRY on hyväksytty valtakunnalliselle palveluspaikkojen listalle.

Kysy lisää: tiina.walden(at)titry.com

Meille töihin?

Oletko palaamassa työelämään pidemmän tauon jälkeen? Puuttuuko sinulta tutkinto tai työkokemusta? Onko työkykysi osittain alentunut esimerkiksi sairauden vuoksi? Tai oletko ehkä vailla siviilipalveluspaikkaa? 

TITRY ry tarjoaa erilaisia matalan kynnyksen työtehtäviä koneistamossa, ompelimossa ja pakkaamossa. Meillä voit päästä esimerkiksi työkokeiluun ilman ammatillista tutkintoa tai aiempaa työkokemusta. TITRYssä tehdään niin kokopäiväistä kuin osa-aikaistakin työtä, tekijän ja tarpeen mukaan.

Ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella ja kerro itsestäsi, koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse myös, mikäli sinulla on mahdollisuus työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön. Voit liittää mukaan cv:si.

Voit olla myös suoraan yhteydessä osastojen vastuuhenkilöihin.