REKRYTOINTI
Katso alta avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus.

Avoimet työpaikkamme

Kiinnostaako sinua pakkaus- ja logistiikka-ala? Haluatko olla mukana edistämässä kestävää kehitystä? 

TITRY on mukana KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -yhteishankkeessa, jossa  tarjotaan kiertotalouteen liittyviä työkokeilupaikkoja ja työllistymispolkuja alle 30-vuotiaille nuorille. Työkokeilujakson aikana pääset kehittämään osaamistasi pakkaamon monipuolisissa tehtävissä. Työnkuvaasi voi sisältyä esimerkiksi pakkaustyötä, varastonhallintaa, ekokierroksia, suojavälinehuoltoa sekä viestintä- ja markkinointitehtäviä mm. some-markkinointi ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus. Työtehtäviä voidaan räätälöidä oman osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta, perehdytämme tehtäviin.

Aikataulu:

Aloitus mahdollisimman pian. Työaika on 4-6 h päivässä klo 9-15 välillä, tai erikseen sovituin työajoin. Työkokeilujakson kesto on 2-3 kk, mahdollisesti pidempäänkin.

Tarjoamme sinulle:

  • mukavan ja joustavan työyhteisön
  • perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi
  • mahdollisuuden osallistua Kiertotalous työelämätaitona -koulutukseen
  • mahdollisuuden vaikuttaa oman työn sisältöön ja osallistua tuotekehitykseen sekä tapahtumien ideointiin, markkinointiin, viestintään ja toteutukseen

Sinulta toivomme:

  • tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta
  • tiimityöskentelytaitoja
  • kiinnostusta kiertotalouteen ja kestävään kehitykseen

Kuka voi hakea:

KIERTO-hankkeen työkokeilujaksot on suunnattu alle 30-vuotiaille tamperelaisille työttömille työnhakijoille. Työkokeilu räätälöidään yksilöllisesti. Kokemus pakkaamo- ja logistiikka-alan tehtävistä ei ole välttämätöntä, ja paikka sopii myös henkilölle, joka on palaamassa työelämään pidemmän tauon jälkeen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi projektikoordinaattori Lotta Aroselle lotta.aronen(a)titry.com ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää KIERTO-hankkeesta

Siviilipalvelus TITRYssä

Etsitkö palveluspaikkaa työpalvelujaksolle? TITRY on hyväksytty valtakunnalliselle palveluspaikkojen listalle.

Kysy lisää: tiina.walden(at)titry.com

Meille töihin?

Oletko palaamassa työelämään pidemmän tauon jälkeen? Puuttuuko sinulta tutkinto tai työkokemusta? Onko työkykysi osittain alentunut esimerkiksi sairauden vuoksi? Tai oletko ehkä vailla siviilipalveluspaikkaa? 

TITRY ry tarjoaa erilaisia matalan kynnyksen työtehtäviä koneistamossa, ompelimossa ja pakkaamossa. Meillä voit päästä esimerkiksi työkokeiluun ilman ammatillista tutkintoa tai aiempaa työkokemusta. TITRYssä tehdään niin kokopäiväistä kuin osa-aikaistakin työtä, tekijän ja tarpeen mukaan.

Ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella ja kerro itsestäsi, koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse myös, mikäli sinulla on mahdollisuus työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön. Voit liittää mukaan cv:si.

Voit olla myös suoraan yhteydessä osastojen vastuuhenkilöihin.