VTS-kodit & titry

Työ ja koti ovat hyvän elämän rakennuspalikoita. TITRY on aloittanut VTS-kotien kanssa yhteistyön, jonka tarkoituksena on tarjota apua työllistymiseen ja asunnon löytämiseen.

VTS-kodit

Etsitkö

kotia?

VTS-kodit on tamperelainen reilu vuokranantaja, joka tarjoaa kohtuuhintaisen kodin jo lähes 17 000 tamperelaiselle. Kotien viihtyisyys ja asukkaiden arki ovat meille tärkeitä. Tampereen suurimpana vuokranantajana haluamme toimia paremman asumisen ja toimivamman arjen puolesta. Oletpa sitten ikiliikkuja tai kotikissa, meiltä löytyy sopiva koti sinulle!

Oletko töissä TITRYssä ja etsit uutta vuokrakotia? Ota yhteyttä VTS-kodit, Jaana Lehtinen, p. 0201 277 277, jaana.lehtinen(a)vts.fi

Etsitkö

töitä?

Oletko palaamassa työelämään pidemmän tauon jälkeen? Puuttuuko sinulta tutkinto tai työkokemusta? Onko työkykysi osittain alentunut esimerkiksi sairauden vuoksi?

TITRY ry tarjoaa erilaisia matalan kynnyksen työtehtäviä koneistamossa, ompelimossa ja pakkaamossa. Meillä voit päästä esimerkiksi työkokeiluun ilman ammatillista tutkintoa tai aiempaa työkokemusta.

Jos asut VTS-kodissa ja olet töitä vailla, täytä alla oleva hakulomake tai ole yhteydessä TITRY ry, Tiina Walden p. 045 2688 207, tiina.walden(a)titry.com

Meille töihin?

Asutko VTS-kodissa ja olet töitä vailla? TITRY ry tarjoaa erilaisia matalan kynnyksen työtehtäviä koneistamossa, ompelimossa ja pakkaamossa. Meillä voit päästä esimerkiksi työkokeiluun ilman ammatillista tutkintoa tai aiempaa työkokemusta. TITRYssä tehdään niin kokopäiväistä kuin osa-aikaistakin työtä, tekijän ja tarpeen mukaan.

Ole meihin yhteydessä alla olevalla lomakkeella ja kerro itsestäsi, koulutuksestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse myös, mikäli sinulla on mahdollisuus työkokeiluun tai palkkatuettuun työhön. Voit liittää mukaan cv:si.