Hankkeet

ANNA MAHDOLLISUUS

TITRY toteuttaa ANNA MAHDOLLISUUS -nimisen hankkeen, jonka mahdollistajana toimii Tampereen kaupungin työllisyydenhoidon palveluyksikkö (TYPA).

Hanke alkoi 1.11.2017 ja päättyy 31.10.2018.

Hankkeen tavoitteena on työllistää osatyökykyisiä erityisesti Lielahden alueen yrityksiin, mutta myös muualle Tampereelle ja lähikuntiin.

Kohderyhmään kuuluvat ovat Tampereen kaupunkiseudun työllisyyskokeilun asiakkaita eli työmarkkinatuella olevia työttömiä työnhakijoita.

Hankkeeseen osallistuvia pyritään työllistämään yrityksiin työkokeiluihin, palkkatuettuun työhön ja palkkatyöhön. Heidän tukenaan ollaan tarvittaessa koko osallistumisajan.

TITRY toteutti 1.10.2016–31.3.2017 kuntouttavaan työtoimintaan liittyneen pilottihankkeen, jonka kohderyhmänä olivat maahanmuuttajanaiset. Kyseisen pilotin vastuuohjaajana toiminut Johanna Pirttijärvi toimii nyt ANNA MAHDOLLISUUS -hankkeen hankepäällikkönä.

Jos olet kiinnostunut hankkeesta työnhakijana, työnantajana tai ihan muuten vain, ota yhteyttä Johanna Pirttijärveen:

johanna.pirttijarvi@titry.com tai p. 045 2737 651

 

Mukana mahdollisuuksia antamassa:

Topwise Semita Empiros Lymed
Viola-Koti Wuf.fi Onnenlemmikit  Kiinteistöpalvelu Nissinen

 

Valmiina!

VALMIINA!-ryhmässä tarjotaan kotouttavaa työtoimintaa maahanmuuttajille.

TITRY toteuttaa maahanmuuttajanaisille ja -miehille suunnatun kotouttavan omaehtoisen koulutuksen, jonka mahdollistajana toimii Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut. Edellinen Valmiina!-koulutus päättyi kesäkuussa ja sai osallistujilta runsaasti positiivista palutetta.

Syksyn koulutus alkoi 3.9.2018 ja päättyy 20.12.2018.

Koulutuksen tarkoituksena on toiminnallisen suomen kielen oppimisen ohella tutustua erilaisiin ammatteihin ja suomalaiseen työelämään ja kulttuuriin. Tavoitteena on löytää kaikille osallistujlle seuraava askel ammattiopinnoista, työkokeilusta tai työelämästä, mihin kurssin nimi ”Valmiina!” viittaa.

Paikoillanne, valmiina, HEP!

Lisätietoja ohjaaja Jaana Kinnarilta:
jaana.kinnari@titry.com  tai p. 045 141 0737

Aktiiviryhmä

Aktivoivaa ryhmäliikuntaa 19.3. alkaen. Järjestäjänä TITRY ry yhteistyössä Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa.

Lisätietoja ryhmän vetäjiltä:

Marko Bister ja Ville Ahlberg
aktiiviryhma@titry.com tai p. 045 144 0640

Lue täältä aktiiviryhmäläisten kokemuksista!

Voit ladata esitteen pdf-muodossa tästä.

Liikkumalla töihin -esite