Täyden palvelun pakkaamo

Pakkaaminen on ihan oma juttunsa – ja me osaamme sen hyvin! Automaattikoneilla tai käsin, pakattavasta tuotteesta ja sarjapituudesta riippuen. Me pakkaamme melkein mitä tahansa.

Käytössämme on monipuoliset pakkauskoneet ja -välineet. Pakkaamme tuotteita esimerkiksi kutistekalvoon ja kuplapakkauksiin. Teemme pussituksia sekä niputuksia paperi- ja muovipannoilla. TITRYssä sujuvat myös käsityönä tehtävät kokoonpanot ja jälkikäsittelyt sekä liimaukset ja nidonnat.

TITRYssä palvelu räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja palvelukokonaisuutta muokataan tuotekohtaisesti. 

Tarjoamme kokonaispalvelua; tuotteet ja pakkaukset tulevat meille ja valmiit tuotteet lähetetään asiakkaan tilausten mukaan haluttaessa suoraan loppukäyttäjälle. Turha edestakainen tavaraliikenne jää pois ja tilaukset nopeutuvat.

Verkkokaupan lähetyspalvelu

Voit ulkoistaa meille myös verkkokauppasi tavaraliikenteen. Otamme verkkokauppatuotteesi varastoomme ja lähetämme tilaukset asiakkaallesi 1-2 työpäivän kuluessa. Helppoa ja vaivatonta!

Asiakkaamme ovat hyvin erikokoisia yrityksiä. Pienelle olemme pakkaamisen asiantuntija, joka auttaa monen karikon yli kokemuksella ja oikeilla pakkaus- ja postitusratkaisuilla. Isommille olemme esimerkiksi rahti- tai pilottipakkaaja silloin, kun uutuuksia ollaan tuomassa markkinoille – TITRYn avulla voidaan tuotteiden elinkaaren alussa pienin kustannuksin hakea parhaita pakkaamisratkaisuja. 

Olemme luotettava ja nopea pakkaaja myös suurille erille tai silloin, kun tuotteen menekki vaihtelee sesongeittain.

Ekologisuus on meille tärkeää. Pyrimme osaltamme siihen, että käyttämämme pakkausmateriaalit ovat ympäristölle haitattomia tai vähintään helposti kierrätettäviä. 

ota yhteyttä

Tiina Walden

Minna Heinonen

Lähetä viestiä

pakkaamoon