Tikintarkkaa ompelutyötä

Teemme alihankintaompelua sinun tarpeesi mukaan. Ompelemme esimerkiksi vaatteita, kasseja, suojapusseja, autopeitteitä, kolmioliinoja ja t-paitoja sekä teemme korjausompelua pesuloille.

Valmistamme myös SFS-standardin mukaisia hoitohenkilökunnan suojavaatteita, nostovaatteita, liukulakanoita, leikkausliinoja, pesukintaita, ruokalappuja ym. tuotteita asiakkaan toivomusten mukaan. Parhaimmillamme olemme satojen kappaleiden toimituseristä aina tuhansiin kappaleisiin asti.

Ompelimossamme on täydellinen keskiraskaan ompelevan teollisuuden konekanta. Ompelijamme ovat erittäin ammattitaitoisia, työntekijöiden vaihtuvuus on pientä ja työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen.

Ammattilaiseen voit luottaa

Vastaamme joka saumasta ja ompelutyö on varmasti moitteetonta. Käytämme vain laadukkaiksi koettuja kangas- ja tarviketoimittajia. Ompelijoillemme on kunnia-asia, että vain ensiluokkainen työ päästetään käsistä. 

Asiakkaamme ovat kotimaisia yrityksiä, joiden tuotteissa laatu on etusijalla. Uskomme, että sinäkin voit olla tyytyväinen palveluumme ja arvostat 100-prosenttisesti kotimaisen työn merkitystä. TITRYn ompelimo sijaitsee Tampereella – tiedät varmasti missä ja kuka tuotteesi on tehnyt.

Luotettavuus ja joustavuus ovat vahvuuksiamme ja työ sujuu aina tikintarkasti.

ota yhteyttä

Piia Hatunen

Pirjo Vikman

Lähetä viestiä

ompelimoon