TITRY ry 60 vuotta

Vuosi 2023 oli TITRYn toiminnan 60. juhlavuosi, jonka kunniaksi toteutettiin Kiitos työstä! TITRY ry 60 vuotta täsmätyöllistämisen huippuyksikkönä -historiikki. Alta voit kuunnella historiikin äänikirjana

TITRY ry:n perustivat vuonna 1963 paikalliset potilas- ja invalidiyhdistykset. Alkujaan toiminta perustui siihen, että invalideille etsittiin heille sopivaa työtä tai heitä autettiin pienyritysten perustamisessa. Tämän jälkeen toiminta muuttui suojatyöpajaksi, jossa mm. teroitettiin työkaluja ja luistimia, korjattiin sähkölaitteita, kudottiin mattoja ja ommeltiin.

Tänä päivänä toiminta kattaa koneistamon, ompelimon, pakkaamon ja verkkokaupan lähetyspalvelun. TITRY tarjoaa osatyökykyisille erilaisia matalan kynnyksen työtehtäviä ja työllistää kuukausittain noin 45 työntekijää, työkokeilijaa, opiskelijaa, työssäoppijaa ja ammatillisen kuntoutuksen piirissä.

TITRYn 60-vuotisen taipaleen kunniaksi toteutettiin toimittaja Annikaisa Knuutilan kirjoittama historiikki Kiitos työstä! TITRY ry 60 vuotta täsmätyöllistämisen huippuyksikkönä. Historiikista on tehty myös äänikirja tekoälyä hyödyntäen. Löydät äänikirjan alta Youtube upotuksena.

Mikäli upotus ei toimi, voit kuunnella äänikirjan osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=dyoJ9WzWapM

Mukavia kuunteluhetkiä TITRYn historian parissa!

Lisätiedot: