Ompelimo

Ompelimosta lähes mitä vain – tikintarkasti

Alihankintaompelua tarpeesi mukaan. Teemme kankaasta erilaisia, suojia, kasseja, suojapusseja, autopeitteitä, kolmioliinoja, verkkareita, t-paitoja, sekä mm. pesuloille korjausompelua. 

Ja hyviä ne ovatkin – myös asiakkaidemme mielestä

Vastaamme joka saumasta. Käytämme vain laadukkaiksi koettuja kangas- ja tarviketoimittajia. Ompelutyö on varmasti moitteetonta. TITRYn ompelimo sijaitsee Tampereella – tiedät varmasti missä ja kuka tuotteesi on tehnyt.

Motivaatio kohdallaan

Meillä on erittäin ammattitaitoista ja motivoitunutta väkeä, vaihtuvuus on hyvin pientä ja työyhteisö osaa puhaltaa yhteen hiileen. Työ sujuu tikintarkasti. Kunnia-asiaksi ompelijoillemme on muodostunut, että vain ensiluokkainen työ päästetään käsistä.

 

Ompelemme joustavasti lyhyitäkin sarjoja, mutta parhaimmillamme olemme satojen kappaleiden toimituseristä aina tuhansiin kappaleisiin asti. Kyllä sujuu. Uskomme, että olette tyytyväisiä palveluumme ja arvostatte 100% kotimaisen työn merkitystä.

Valmistamme myös SFS-standardin mukaisia hoitohenkilökunnan suojavaatteita, nostovaatteita, liukulakanoita, leikkausliinoja, pesukintaita, ruokalappuja, ym. tuotteita asiakkaan toivomusten mukaan.

Yhteystiedot:

Eija Helin p. 045 2688 205

Pirjo Vikman p. 045 2688 206

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö >>