Pakkaamo

Pakkaukset, postitukset ja jälkikäsittelyt pakkaamostamme

Pakkaaminen on ihan oma juttunsa ja sen me osaamme hyvin. Automaattikoneilla tai käsin – pakattavasta tuotteesta ja sarjapituudesta riippuen. Esimerkiksi kun tuotteen menekki vaihtelee sesongettain, TITRY on oikea valinta.

Parhaimmillaan pakkaaminen on kokonaispalvelua; tuotteet ja pakkaukset tulevat TITRYyn ja valmiit tuotteet lähetetään asiakkaan tilausten mukaan suoraan loppukäyttäjälle. Turha edestakainen tavaraliikenne jää pois ja toimitukset nopeutuvat.

Uusi aluevaltaus – verkkokaupan lähetyspalvelu

Ulkoista verkkokauppasi meille. Otamme verkkokauppatuotteesi varastoomme ja lähetämme ne asiakkaallesi 1–2 työpäivän kuluessa. Helppoa ja vaivatonta!

Taitolajista on kysymys

Erityistä huomiota kiinnitämme siihen, että käyttämämme pakkausmateriaalit ovat ympäristölle haitattomia tai vähintään helposti kierrätettäviä. Tämä on käytännössä selvästi vähentänyt varastoitavien materiaalien määrää, mikä tuo selvää säästöä. Ympäristön huomioonottaminen on meillä jo vuosia ollut tapa toimia, ei pelkkä muoti-ilmiö.

Motivaatio kohdallaan

Meillä on erittäin taitavaa ja motivoitunutta väkeä, vaihtuvuus on hyvin pientä ja työyhteisö osaa rakentautua ”koneeksi”, joka hoitaa mutkikkaankin pakkausprosessin.

Monet kirjapainot tietävät, että TITRYssä sujuu käsityönä tehtävä vaativa jälkikäsittely. Erikoisetkin postitukset saadaan ajallaan maailmalle. Eritysiosaamistamme ovat mallikartat: tarvitsemme vain näytemateriaalit – laaja meistivalikoima ja pitkä kokemus takaavat, että tuotemallit ovat edukseen mitä upeimpina mallikarttoina ja -kirjoina.

Me pakkaamme mitä tahansa.

Asiakkaamme luottavat TITRYyn

Asiakkaamme ovat hyvin erikokoisia yrityksiä. Pienelle olemme pakkaamisen asiantuntija, joka auttaa monen karikon yli kokemuksella ja oikeilla pakkaus- ja postitusratkaisuilla. Isommille olemme esimerkiksi rahti- tai pilottipakkaaja silloin, kun uutuuksia ollaan tuomassa markkinoille – TITRYn avulla voidaan tuotteiden elinkaaren alussa pienin kustannuksin hakea parhaita pakkaamisratkaisuja.

Yhteystiedot:

Jaana Häkli p. 045 2688 207

Minna Heinonen p. 045 2688 204

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö >>