Koneistamo

Täsmällinen ja tarkka koneistamo

Koneistamolta kysytään aina ensimmäiseksi toimitusvarmuutta. Siinä me olemme hyviä – myös asiakkaidemme mielestä. Pidämme sen minkä lupaamme, ja lupaamme vain sen, minkä voimme pitää.

Työn tekninen laatu ja työstöjälki on niin hyvä kuin alan ammattilaisilta hyvillä koneilla syntyy. Toleranssit ovat sitä mitä sovitaan. Meiltä lähtee varaosia ympäri maailmaa – on itsestään selvää, että perillä ne sopivat paikalleen täsmälleen.

Monipuolinen ammattilainen palveluksessasi

Konekantamme sopii hyvin monipuoliseen koneistustyöhön. Käytössämme on 11 sorvia ja 4 CNC-ohjattua työstökeskusta sekä lukuisia manuaalikoneita. Valmistamme esimerkiksi erilaisia liittimiä, erikoisruuveja, venttiilien lohkoja, akseleita ja holkkeja. Tuotteiden koko vaihtelee käteen sopivasta miehen nostettavissa olevaan – muutamasta millistä noin metriin. Sarjapituusoptimi on 50–500, mutta toki tehdään vähemmän ja enemmänkin tilanteen mukaan.

Työstämme muovia ja kutakuinkin kaikkia metalleja – terästä, alumiinia, punametallia, kuparia, messinkiä jne. Tietotekniikkamme on ajan tasalla – niin piirustukset kuin asiakirjatkin liikkuvat sähköisesti – ja valmistus on organisoitu niin, että työ sujuu kaikissa tilanteissa

Palvelu pelaa

Huolehdimme osatoimituksista tarvittaessa hyllyynkantoperiaatteella ja pidämme tarvittaessa omaa puskuria, josta tavara saadaan Pirkanmaalle perille jopa tunnissa. Tämän voimme luvata omien kuljetustemme ansiosta. Teemme myös valmiita osakokonaisuuksia ja kokoonpanoja.

Meillä on erittäin ammattitaitoista ja motivoitunutta väkeä ja työyhteisö hyvin yhteen hitsautunut. Työ sujuu kellon tarkasti. Autamme mielellämme asiakkaitamme myös hätätilanteissa.

Vahvuuksiamme ovat luotettavuus, joustavuus, nopeus ja kilpailukykyinen hinta.

Asiakkamme luottavat Titryyn

Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä yrityksistä pieniin kotimaisiin toimijoihin. Heille kaikille on yhteistä tarve tinkimättömään laatuun ja täsmällisyyteen. Olemme olleet mukana asiakkaidemme toimitusvarmuusprojekteissa – erittäin hyvällä menestyksellä.

Yhteystiedot:

Timo Tarkki p. 045 2688 202

Sampo Venäläinen p. 045 2688 203

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö >>

Saku ja IdrisTekemällä oppii parhaiten

Saku ja Idris opiskelevat TITRYssä koneistajiksi oppisopimuksella. Koulutuksen mahdollistaa Antti ja Airi Soljan säätiö.

Lue nuorten haastattelu täältä>>