Koneistamo

Täsmällinen ja tarkka koneistamo

Osahankintakonepajalta kysytään aina ensimmäiseksi toimitusvarmuutta. Siinä me olemme hyviä – myös asiakkaidemme mielestä. Lupaamme vain sen mitä voimme pitää, mikä ei ole yhtään vähemmän kuin kenelläkään muullakaan. Me vain tosiaan pidämme lupauksemme.

Työn tekninen laatu ja työstöjälki on niin hyvä kuin alan ammattilaisilta hyvillä koneilla syntyy. Toleranssit ovat sitä mitä sovitaan. Meiltä lähtee varaosia ympäri maailmaa – on itsestään selvää, että perillä ne sopivat paikalleen täsmälleen.

Palvelu on monipuolinen juttu

Huolehdimme osatoimituksista tarvittaessa hyllyynkantoperiaatteella ja pidämme tarvittaessa omaa puskuria, josta tavara saadaan Pirkanmaalle perille jopa tunnissa. Tämän voimme luvata omien kuljetustemme ansiosta. Teemme myös valmiita osakokonaisuuksia ja kokoonpanoja.

Lupaamme hyvän laadun ohella myös kilpailukykyisen hinnan, mutta olemme reilun pelin kannalla – alle omien kustannusten tekemisestä eivät hyödy edes asiakkaat.

Tietotekniikkamme on ajan tasalla – niin piirustukset kuin asiakirjatkin liikkuvat sähköisesti – ja valmistus on organisoitu niin, että työ sujuu kaikissa tilanteissa.

Motivaatio kohdallaan

Konekantamme sopii hyvin monipuoliseen koneistustyöhön. Meillä on erittäin ammattitaitoista ja motivoitunutta väkeä, vaihtuvuus on hyvin pientä ja työyhteisö hyvin yhteen hitsautunut. Työ sujuu kellon tarkasti.

Autamme mielellämme asiakkaitamme jopa hätätilanteissa. Joustavuus ja nopeus ovat valttejamme. Sarjapituusoptimi on 50–500, mutta toki tehdään vähemmän ja enemmänkin tilanteen mukaan.

Asiakkamme luottavat Titryyn

Asiakkaamme ovat sekä kaikille tuttuja että vähän tuntemattomampiakin. Kaikille on kuitenkin yhteistä tarve tinkimättömään laatuun ja täsmällisyyteen. Olemme olleet mukana asiakkaidemme toimitusvarmuusprojekteissa – erittäin hyvällä menestyksellä.

Yhteystiedot:

Timo Tarkki p. 045 2688 202

Sampo Venäläinen p. 045 2688 203

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö >>

 

Saku ja IdrisTekemällä oppii parhaiten

Saku ja Idris opiskelevat TITRYssä koneistajiksi oppisopimuksella. Koulutuksen mahdollistaa Antti ja Airi Soljan säätiö.

Lue nuorten haastattelu täältä>>