Marinan työpaikka on koneistamossa

Metalliala on perinteisesti miehinen, mutta TITRYn koneistamossa työskentelee myös useita rautaisia naisia. Yksi pitkään talossa olleista on Marina Perez Iglesias.

Marina työpisteellään koneistamossa.
Marina iloitsee TITRYn hyvästä työilmapiiristä.

Marina on kotoisin Espanjasta, josta hän tuli Suomeen vuonna 2005. Alkuun hän opiskeli suomen kieltä ja työskenteli ensin päiväkodissa ja sitten matkailualalla. Äidin sairastuminen vei Marinan väliaikaisesti takaisin Espanjaan, ja sieltä palaamisen jälkeen oli edessä uuden työpaikan etsiminen.

Kymmenen vuotta sitten Marina tuli töihin TITRYn ompelimoon. Yhden kesän hän vietti koneistamon puolella. Kun tilaisuus tuli, Marina siirtyi pysyvästi koneistamoon, jossa hän on viihtynyt erinomaisesti.

– Täällä on todella hyvä ilmapiiri, ja minut on otettu hyvin porukkaan mukaan, Marina iloitsee.

Myös työnjohto on ollut Marinaan erittäin tyytyväinen:

– Marina on todella positiivinen, ystävällinen ja ahkera työntekijä, koneistamon vastaava työnjohtaja Timo Tarkki kehuu.

Marina tekee koneistamossa pienemmillä koneilla monipuolisia viimeistelytöitä, kuten hiontaa ja senkkauksia. Hän oppii mielellään jatkuvasti uutta.

Marina viihtyy TITRYssä ja Suomessa hyvin:

– Tämä on turvallinen maa, vaikka täällä onkin aika pimeää ja kylmää. Tosin Katalonian vuoristossa on ihan yhtä kylmä, Marina nauraa.

1.11.2018