Pakkauspehmustetta pahvilaatikoista

Lähetätkö tuotteita, jotka on saatava ehjänä ja siistinä perille? Oletko kyllästynyt muovisiin ja epäekologisiin pakkaustäytteisiin? Nyt voit hyödyntää käytetyt pahvilaatikot pakkauspehmusteeksi!

Kartonkisilppurilla valmistettua pakkauspahemustetta hyödynnetään lähetyksissä.

TITRY investoi osana KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -hanketta uudentyyppiseen kartonkisilppuriin. Laitteella voidaan valmistaa kestävää ja hyvin suojaavaa pakkauspehmustetta ja -täytettä vanhoista, käytetyistä pahvilaatikoista.

-Pakkaamossamme kierrätyskartongista valmistettava pakkauspehmuste on ekologista ja vähentää tarvetta kartongin erilliskeräykselle sekä pakkausmateriaalien hankinnalle, tuoden näin ollen myös kustannussäästöjä, pakkaamon työnjohtajana sekä KIERTO-hankkeen projektipäällikkönä TITRYssä toimiva Tiina Walden kertoo.

Muovisten pakkaustäytteiden valmistus kuormittaa ympäristöä, joten valitsemalla kierrätyskartongin muovin sijaan, voidaan yrityksissä pienentää oman toiminnan aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.

-Tavoitteenamme KIERTO-hankkeessa on Hiedanranta-Lielahti alueen kiertotalousverkoston alueellinen kehittäminen ja kartonkisilppurin mahdollisuuksia tullaankin pilotoimaan alueellisesti tarjoamalla alueen toimijoille mahdollisuutta tutustua kierrätettyyn kartonkipehmusteeseen ja hyödyntää sitä omissa lähetyksissään, Walden taustoittaa hankkeen tavoitteita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää: Tiina Walden p. 045 2688 207 tai tiina.walden(at)titry.com

1.6.2023

Mies valmistaa pakkauspehmustetta kartonkisilppurilla
Kierrätyskartongista valmistettua pakkauspehmustetta.
Kierrätyskartongista valmistettua pakkauspehmustetta.

KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua on Euroopan sosiaalirahaston rahoittama kumppanuushanke, jonka tavoitteena on kasvattaa kiertotalousosaamista sekä luoda uusia kiertotalouden työllisyyspalveluita. Hankkeen päätoteuttajana toimii Tampereen Kaupunki ja osatoteuttajina Tampereen evankelisluterilainen seurakuntayhtymä, Ekokumppanit Oy, Nextiili ry, Sopimusvuori ry sekä TITRY ry. Hanke jatkuu 31.8.2023 asti.