TITRYn 60-vuotishistoriikki julkaistiin

Vuonna 1963 toimintansa aloittanut TITRY ry on työllistänyt osatyökykyisiä – tai nykytermein täsmätyökykyisiä – jo kuuden vuosikymmenen ajan. Juhlavuoden kunniaksi toteutettiin ”Kiitos työstä! TITRY ry 60 vuotta täsmätyöllistämisen huippuyksikkönä” -historiikki, jonka on kirjoittanut toimittaja Annikaisa Knuutila.

Kiitos työstä! TITRY ry 60-vuotishistoriikki
TITRYn 60-vuotishistoriikin on kirjoittanut toimittaja Annikaisa Knuutila ja ulkoasusta vastasi TITRYn viestintä- ja hallintopäällikkö Lotta Aronen.

Teos kokoaa kansiin TITRYn 60-vuotisen historian, keskittyen erityisesti viimeisimpiin kymmeneen toimintavuoteen, jotka ovat olleet suurten muutosten ja vahvan eteenpäinmenon aikaa TITRYssä. Lisäksi historiikissa puheenvuoron saa TITRYn nykyisiä ja entisiä työntekijöitä, asiakkaita sekä sidosryhmien edustajia.

Historiikin julkistamista juhlittiin kutsuvieraiden kera keskiviikkona 8.5. sekä TITRYn henkilöstön kakkukahvituksella torstaina 9.5. Lämmin kiitos kaikille julkistamistilaisuuteen osallistuneille.

Historiikki toteutettiin myös äänikirjana tekoälyä hyödyntäen AIKA Intelligencen toimesta. Voit kuunnella äänikirjan täältä.

Juhlavieraita TITRY ry:n 60-vuotishistoriikin julkistamisjuhlassa.
Ompelimon työnjohtaja Pirjo Vikman (vas.) tervehtimässä TITRYn entisiä työntekijöitä Laila Kulmalaa (kesk.) ja Sirkka Sattulaa historiikin julkistamisjuhlassa.